Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Arrangementer

Tilføj arrangement
, Kursus

Lovpligtigt eftersyn af egne maskiner

En gang årligt skal maskinerne på bedrifter/virksomheder med ansatte have foretaget et lovpligtigt eftersyn af en sagkyndig.

Hos mange er løsningen at lade maskinhandleren løse opgaven, men med et enkelt kursus kan du eller dine medarbejdere selv foretage eftersynet af langt de fleste maskiner. Det betyder en besparelse, og forenkler samtidig arbejdet med at få maskinerne efterset.

HR- og arbejdsmiljørådgiver Jan Sølver Svendsen står for undervisningen på kurserne. Med dette kursus tillader Arbejdstilsynet, at du selv tjekker egne maskiner, udstyr, værksteder, læssemaskiner/teleskoplæsser m.m.

Kurset fokuserer blandt andet på instruktionsbøger, servicemanualer samt anvisning i sikkerhedskontrol. Tjek-skemaer til brug ved eftersyn udleveres på kurset.

På kurset gennemgås lovpligtige beredskabsplaner for landbrug, skovbrug og maskinstationer. Der er en god grund til at have styr på sine eftersyn. Det giver sikkerhed for, at ens maskiner er sikkerhedsmæssigt i orden. Samtidig undgår man at komme i klemme i reglerne. Hvis Arbejdstilsynet finder fem fejl på virksomheden, kan man blive pålagt, at alle eftersyn skal foretages af en autoriseret kontrollant.

Praktiske oplysninger
Kurset foregår den 7. Juli kl. 8:30 til 16:00 på Agri Nord Hobrovej 437, 9200 Aalborg SV.

Pris
Pris for kurset er 1.895 kr. inkl. fuld forplejning.

Spørgsmål
Ved spørgsmål om kurset kontakt Arbejdsmiljørådgiver Jan Sølver Svendsen telefon: 96351382

Tilmelding skal ske til Jan pr. telefon eller pr. mail jss@dkamr.dk

Forsiden lige nu

Agro | Markbrug

Her er fordelene ved YEN

ABONNEMENT
Her er fordelene ved YEN