Arrangementer

Tilføj arrangement
, Kursus

ADR-kursus (eftermiddag)

NR. ALSLEV: Transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? Få styr på tilladelserne med et ADR-kursus.

Et ADR-kursus sikrer dig den nødvendige certificering i håndteringen og transporten af farligt gods. Det er det lovpligtige sikkerhedsbevis, der er nødvendigt, hvis du transporterer dieselolie, svovlsyre, planteværn, gasflasker eller andet farligt gods.

Hvert eneste år bliver landmænd og medhjælpere taget af politiet i at transportere faremærkede produkter uden, at de har den lovpligtige certificering. Det koster en bøde på 6-8.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden – en rigtig ærgerlig og unødvendig regning at få.

Kurset munder ud i en personlig gyldig certificering, som gælder for dig fem år frem.

Der er et begrænset antal pladser til hvert kursus. Kurset afholdes i henhold til gældende restriktioner i forbindelse med uddannelse. Tilmeld dig lige her https://www.agrovi.dk/event/adr-kursus-3/

Branchejob logo
Det bedste fra to verdner

Det bedste fra to verdner

Kverneland 3300 S Variomat kombinerer den gennemprøvede teknik fra den legendariske Kverneland EG, med innovative tekniske løsninger der blev præsenteret på Kverneland i-Plough.

Udvalgte PARTNERS

reklame