Arrangementer

Tilføj arrangement
, Andet

Infomøde om solceller

Brug dit landbrugsjord til solceller
Der er god grund til at solcelle-dyrkning vinder indpas i dansk landbrug, da projekterne har skyhøje forpagtningspriser på jord. Der er dog en del faldgruber, du skal være opmærksom på, inden du når til at udleje din mark op til 19.000 kr. pr. ha.

Derfor inviterer Velas til Infomøde om solceller på landbrugsjord. Her kan du blive klogere på, hvordan et solcelleprojekt foregår, og hvad det kræver af dig, hvis du også gerne vil igang med din egen energi-dyrkning.

På Infomødet kommer vi bl.a. ind på:
skatteforhold
finansiering
kontrakten med solcellefirmaet
Vi er rådgivere på solcelleprojekter på næsten 3.000 ha. Det er vi fordi, vores solcelleteam består af eksperter med speciale indenfor kontrakter, skat, økonomi, miljø og godkendelser. Vi arbejder tæt sammen om at løse opgaven, så du får den bedst mulige aftale. Du kan høre meget mere om vores erfaringer og anbefalinger. Her får du også adgang til specialtilbud på screening af dine arealer for egnethed i forhold til solceller.

Til Infomøde om solceller har vi også inviteret et af de toneangivende firmaer til at fortælle, hvad de kan tilbyde, og hvordan de arbejder. I Vissenbjerg den 9. september kommer Land Development Manager Henrik Mentz fra GreenGo Energy, og i Viborg den 16. september har vi inviteret CEO fra BeGreen Lars Møller Salling.

Branchejob logo
Magnum-legenden vækkes igen til live

Magnum-legenden vækkes igen til live

Case IH er nu klar med den nye Magnum-generation til de danske marker, og der er tale om en ny æra for den legendariske Magnum-serie.

Udvalgte PARTNERS

reklame