Arrangementer

Tilføj arrangement
, Andet

Velas karrieredag

Hvilken karrierevej er den rigtige for dig?
Vejen til en spændende karriere, enten som ansat eller selvstændig landmand, kan være gennem et godt netværk. Som studerende har du endnu ikke haft mulighed for at opbygge et netværk af de rigtige kontakter, der kan føre dig i den karriereretning, du ønsker. Vi vil gerne hjælpe dig et stykke af vejen til at opbygge et godt netværk tidligt i din karriere.

Derfor inviterer vi i samarbejde med LandboUngdom til Velas Karrieredag. Her får du mulighed for at møde vores dygtige rådgivningskonsulenter, gode folk fra LandboUngdom og nogle af vores eksterne samarbejdspartnere. Hele dagen har til formål at oplyse dig om muligheder og veje, du kan gå i din karriere.

Når du tilmelder dig, skal du tage stilling til, hvilke temaer du ønsker at vide mere om. Vi har fordelt temaerne på to spor: Spor 1 henvender sig til dig, der drømmer om at blive selvstændig landmand. Spor 2 henvender sig til dig, der drømmer om en karriere som lønmodtager.

Du skal vælge i alt fire temaer. Du er velkommen til at kombinere temaer fra de to spor, hvis du endnu ikke har besluttet, hvilken karrierevej du vil gå.

Branchejob logo
Magnum-legenden vækkes igen til live

Magnum-legenden vækkes igen til live

Case IH er nu klar med den nye Magnum-generation til de danske marker, og der er tale om en ny æra for den legendariske Magnum-serie.

Udvalgte PARTNERS

reklame