Markbrug|
ABONNEMENT
Natur ERFA
Tema: Kødkvalitet og viden om kødet og dets behandling – før og efter slagtning
Til denne ERFA har vi inviteret Thomas Grønbæk fra Gelsted slagteri til at deltage i aften.
Vi skal blive en del klogere på, hvordan kan vi forbedre kødproduktet fra naturpleje, og hvilket samarbejde der skal til mellem kødproducent og slagter. Har det betydning for kødets kvalitet, og kan vi lære noget af andres erfaring?
Vi starter i Brendå, hvor Kristoffer Boye Larsen har kvæg og ser naturen, kvæget og det foder, som naturkvæg har til rådighed her. Kan dyrene bliver færdige til slagtning på disse arealer?
Ved Gelsted slagteriet skal vi høre om, hvad Thomas Grønbæk sætter pris på ved indleverede dyr, og hvad han gør for at opnå en god kødkvalitet med hans håndværk. I den forbindelse skal vi se og smage på forskelligt kød.
Bliv en del af NaturERFA Fyn
ERFA gruppen mødes tre gange om året, og som medlem har du mulighed for selv at præge indhold og aktiviteter for gruppen.