Arrangementer

Tilføj arrangement
, Møde

Fyraftensmøde: Sådan søger du om udbetaling af plejetilskud

Kom til fyraftensmødet "Sådan søger du om udbetaling af plejetilskud" torsdag den 5. marts 2020 kl. 17.00-19.00 i Vissenbjerg

Vil du selv ansøge om udbetaling af plejetilskud? Og er du i tvivl om, hvad de forskellige muligheder i Fællesskemaet omfatter? Hvilke forpligtelser der skal opfyldes ved hver mulighed? Og hvad du skal være særligt opmærksom på ved valg af kontrolmetoder?

Det og meget andet hjælper vi dig med, når vi udbyder fyraftensmødet “Sådan søger du om udbetaling af plejetilskud” torsdag den 5. marts kl. 17-19 på velas, Damsbovej 11, Vissenbjerg.

Målgruppe og udbytte

Dette møde er for dig med et mindre landbrug på < 10 ha, som ønsker at blive klædt på til selv at udfylde og indsende Fællesskema til ansøgning af naturplejetilskud. Ansøgningsperioden varer fra 1. februar til primo april 2020.

Målet er, at du efter kurset har indsendt din ansøgning om tilskud til naturpleje og kan have ro i maven, fordi du under udfyldelsen er blevet vejledt om de forskellige faner i Fællesskemaet.

Flere arrangementer

Branchejob logo
Såteknik til perfektionisten

Såteknik til perfektionisten

Enkornssåning af korn er meget interessant, og Horsch sendte i foråret 2019 hele fem maskiner afsted med den specielle udsåning. Nu kigger PowerGear nærmere på teknologien.

Udvalgte PARTNERS

reklame