Arrangementer

Tilføj arrangement
, Åbent hus

Åbent Landbrug med økogrise og konventionelle køer

Den tredje søndag i september inviterer landmænd over hele Danmark til Åbent Landbrug, hvor børn og voksne har mulighed for at komme helt tæt på dyrene, møde landmanden, få smagsprøver og opleve det moderne landbrug. I Lyby inviterer to bedrifter til en fælles folkefest. Det er ikke hver dag, man får muligheden for at hilse på en gris - men på Mariesminde Landbrug har Sanne og Kristian en gård med økologiske slagtegrise, og de glæder sig til at vise grisene frem. De er 9. generation på gården og gården med økogrise er én af flere gårde, som hører under Mariesminde Landbrug. Samtidigt inviterer Jette og Jesper indenfor på deres gård, der ligger tæt på økogrisene. Her er der malkekøer, og Jette og Jesper er 2. generation på gården.
[br]På åbent landbrug vil der i løbet af dagen være forskellige spændende aktiviteter og smagsprøver. Derudover vil der være klimatopmøder, hvor værterne vil fortælle om de klimatiltag, som man gør sig på de to gårde.
[br]Besøgende kan parkere bilen ved Intrupvej 2, Lyby, hvorefter der vil være traktortur over marken mellem de to gårde.

Branchejob logo
Den røde vogn er blevet mere komfortabel og kraftig

Den røde vogn er blevet mere komfortabel og kraftig

Det er blevet lettere at være chauffør på AP Gyllevognen, som både er blevet mere kompakt og kraftigere.

Udvalgte PARTNERS

reklame