Arrangementer

Tilføj arrangement
, Møde

Klimaworkshop

Stil skarpt på klimaet når velas i samarbejde med Dalum Landbrugsskole inviterer til Klimaworkshop torsdag den 27. februar og mandag den 9. marts

Klimaet fylder mere og mere i den offentlige debat, og for at klæde dig på til aktivt at kunne tage en rolle i denne debat, har vi planlagt en klimaworkshop i samarbejde med Dalum Landbrugsskole.

Tanken er, at en kombineret tilgang med viden og input fra både erfarne landmænd og fremtidens landmænd, som snart skal ud på bedrifterne, vil sikre et godt udbytte af workshoppen.

Udbytte for dig

Ved at deltage i klimaworkshoppen får du et overblik over hvilke klimatiltag, der vil give mening at gennemføre på din bedrift. Eksempelvis om der er områder, hvor du både kan hjælpe klimaet og din pengepung. På den måde har du et solidt fagligt grundlag at støtte dig til, når banken eller folk i din omgangskreds snakker klima.

Form og indhold

Workshoppen foregår over 2 dage. Dag 1 er dedikeret til at klæde deltagerne på med den nyeste viden inden for klimatiltag på svine- og kvægbedriften samt ude i marken. På workshoppen er der også fokus på klimatilpasning og risikovurdering, hvilket bl.a. er brugbart, når man skal snakke med potentielle købere og banken.

Efterfølgende vil de studerende på Dalum Landbrugsskole dykke ned i de relevante tiltag på deltagernes bedrifter, for at undersøge og belyse dem mere uddybende. Dette har de studerende brug for lidt tid til at gøre, og derfor foregår klimaworkshoppen over 2 dage. På dag 2 udarbejdes der handlingsplaner på baggrund af de studerendes arbejde, og ved præsentationen af handlingsplanerne er der mulighed for at erfaringsudveksle.

Branchejob logo
Det enkelte så-valg

Det enkelte så-valg

Multiva tilbyder en enkelt opbygget såmaskine, med store anvendelsesmuligheder, og blot med få ændringsforslag.

Udvalgte PARTNERS

reklame