Arrangementer

Tilføj arrangement
, Møde

Grovfoderdag

Til grovfoderdag er vi stolte over at kunne præsentere en række spændende resultater med majs i forsøgsparceller, som har til formål at løfte majsen efter et koldt forår. Her fremviser vi tydelige resultater på, hvad der virker, og hvad man skal holde sig fra.

Det er målet at give marken de bedste vækstbetingelser, men hvordan skal du handle, når foråret er koldt og vådt? Det kan interesserede landmænd få svar på, når vi fremviser demomarken. Her præsenterer planteavlskonsulenterne Brian Søndergaard og Peter Ditlevsen resultaterne fra 15-20 forsøgsparceller i en majsmark.

Forsøgene blev sat i gang i midten af juli og blev tildelt alt fra PK-gødning til mangan, bor, fosfor og andre flydende såvel som faste formuleringer. Allerede nu kan vi fremvise gode resultater, og du kan hente nyttig viden om, hvor og hvordan du skal sætte ind overfor dine majsmarker.

Efter demoerne i marken vil der være kaffe og kage.

Branchejob logo
Gødningsplacering ad libitum

Gødningsplacering ad libitum

Den nye Bednar Omega FL disc-såmaskine placerer gødningen der, hvor den enkelte planteavler finder det hensigtsmæssig og optimalt i forhold til afgrøde og jordbundsforhold.

Udvalgte PARTNERS

reklame