Arrangementer

Tilføj arrangement
, Møde

HandelsInfo

Finans:
[br]?Stå stærkt i næste recession: ?Et efterhånden langvarigt opsving kan medføre en hård recession ? måske inden for et par år ? trods centralbankernes alternative instrumenter. Men måske er det i virkeligheden sundt på længere sigt, at økonomien får sig et pusterum.
[br]?Vi ser på, om du er i farezonen, når konjunkturerne vender. Og på, hvordan du kan forberede dig, så du bliver en vinder i næste nedgangsperiode.
[br]
[br]?0,5 % i 30 år ? skal du slå til? ?Bundrekorderne øger interessen for fastforrentede lån, og F5 er billigere end Cibor.
[br]?Vi vurderer på, om du bør skifte dit Cibor lån ud ? evt. med et 10-årigt lån med negativ rente.
[br]?Måske er en fast renteswap eller et fastforrentet konverterbart lån bedst i en fremtidig vendefase.
[br]?Vi kigger også på, hvorfor udenlandske investorer er så vilde med danske realkreditobligationer.
[br]?Ligesom det måske er nu, at du skal ændre din finansieringsvaluta fra EUR til DKK.
[br]
[br]
[br]Råvrer:
[br]?Nye handelsbetingelser: ?Den våde høst betyder store fradrag i år. Få hjælp til at vurdere, hvor du kan sælge dit korn bedst. Måske kan du handle bedre via alternative kanaler ? fx Commoditrader.
[br]
[br]?Korn og foder 2020: ?Vi har allerede handlet det meste, og så skal vi have kigget på, hvornår vi går i markedet igen. Hvornår kan vi fx afdække foder på høst 2020? Der er ekstremt store prisforskelle, så vi giver dig et par gode råd om at stille de rigtige spørgsmål. Også når det drejer sig om maltbyg, der ligger fuldstændig underdrejet.
[br]
[br]?Tjek priser og grafer: ?Kemitjek er for dig, der ikke har benyttet licitation til at tage priser hjem. Du kan let tjene 8-10 %.
[br]
[br]?Nyheder: ?Fremover også hjælp med at handle fedt og vegetabilske olie, da vi nu også indfører købssignaler på det.
[br]?Vi udvider vores prisoversigter med fx calciumforsæbet fedt på hjemmesiden.
[br]?Du får også en introduktion til vores nye og mere fleksible graf set up.
[br]
[br]

Branchejob logo
Gødningsplacering ad libitum

Gødningsplacering ad libitum

Den nye Bednar Omega FL disc-såmaskine placerer gødningen der, hvor den enkelte planteavler finder det hensigtsmæssig og optimalt i forhold til afgrøde og jordbundsforhold.

Udvalgte PARTNERS

reklame