Spørg bredt i markedet ved køb af planteværnsmidler - det betaler sig.

Køb af planteværnsmidler er en stor post for de fleste, og der er mange penge at spare ved at gøre indkøbet rigtigt. Erfaringsmæssigt giver et enkelt, samlet indkøb på en mængde, som man er sikker på at få brugt, den bedste pris. Send mængden i udbud blandt flere forskellige leverandører. Husk også at sende udbudsmaterialet til leverandører, som du normalt ikke handler med. Spørg bredt i markedet - det betaler sig.

Jo bedre udbudsmateriale, du laver, desto lettere er tilbuddene at sammenligne, når du får dem retur. På planteværnsmarkedet er der mange kopiprodukter, der kan det samme som originalproduktet. Disse er velkomne i tilbuddet, såfremt de består af et identisk aktivstof i samme koncentration. Er koncentrationen i det tilbudte middel anderledes, bedes dette udspecificeret i tilbuddet.

Opgiv returretten. Sørg i stedet for, at du kan lave suppleringskøb til samme pris som i hovedtilbuddet. Suppleringskøb foretages ud fra en fast prisliste over varerne, som du får af leverandøren. Husk også, at fragten er til forhandling.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind