Præcisionslandbrug er en integreret del af dansk landbrug i større eller mindre grad efterhånden. Men en ting som du bør tænke over, når du skal investere i nyt GPS udstyr er, at det kan tale sammen med dine forskellige maskiner og skærme.

I et dansk maskinhus indgår der for de fleste landmænds vedkommende flere forskellige maskiner, som hver især skal løse forskellige opgaver. Teknologien har ligeledes også fundet vej til de fleste landmænd i større eller mindre grad, men skal der det optimale ud af den teknologi, skal det kunne tale sammen.

- Når landmændene går med tanker om at investere i nyt eller opgradere deres GPS udstyr, er det vigtigt, at de gør sig tanker om, hvad de skal bruge det til og hvor mange forskellige maskiner, der skal kobles op til skærmen. Og at de derefter går efter et system, som er kompatible med flere mærker på tværs af farver, siger Jens Christian Skov, Agronom hos Geoteam.

Men hvor er fokus ellers henne i dag, og hvor er der pt sket mest henne, når vi snakker præcisionslandbrug, det forsøger jeg at få svar på fra Jens Christian Skov Jensen.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind