Man er nødt til at gøre noget for at ændre noget. Det mener Ole Christiansen. Den sjællandske landmand opfordrer sine kollegaer til at tage mere aktivt del i debatten om dansk landbrug.

Til hverdag hedder han Ole Christiansen, men når dansk landbrugs rammevilkår, eller landmandens daglige arbejde skal debatteres på de sociale medier Facebook og Twitter, sker det under navnene Dalsagergaard Landbrug og @OleLandmand.

I 2017 vil den sjællandske landmand som noget nyt også sætte sin marksprøjte ind i kampen for at skabe en bedre kemi imellem landbruget og resten af samfundet, og Ole Christiansen mener, at flere burde følge hans eksempel og fortælle danskerne, hvad det egentlig er, vi går og laver på vores landbrugsejendomme.

- Det, jeg synes som landmand og frøavler, er, at den enkelte landmand har en stor faglig viden - han har masser, han kan vise. Han kan faktisk vise, hvad det er, der foregår ude i den virkelige verden. Og det er vigtigt for politikeren, for læreren, for alle i hele landet at komme ud og se, hvordan planter gror, bliver behandlet og så videre, lyder det fra Ole Christiansen, der for at skabe den rigtige ramme omkring interviewet har vasket sprøjten og sat den i scene på en mark ved Solrød Strand.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind