Seges Akademi har lanceret Future Farmers, som skal uddanne fremtidens landmænd i strategisk ledelse og give dem en dybere forståelse for, hvad deres personlige mål og visioner er.

Når man som ung overvejer, hvordan man skal etablere sig som landmand, er det første, man tænker på sjældent, hvordan man skal skille sig af med sin bedrift, når man engang skal på pension. Det er også de færreste, der går med en drøm om sin egen bedrift, der tænker sin måske kommende partner, børn og andre prioriteter ind i karriereplanen, allerede inden man går i gang med at planlægge at købe slægtsgården.

Dette er fokus for Seges og Ivan Damgaard, som står bag projektet Future Farmers, der tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker, behov og visioner for, hvordan fremtiden skal forme sig.

- Det handler om at finde frem til, hvad den unge landmand gerne vil og hvilke mål, vedkommende har for sit liv. Ikke bare i forhold til landbruget, men også som menneske. Det er vigtigt at se på det hele menneske, siger Ivan Damgaard, som er chefkonsulent hos Seges Akademi med fokus på strategi og forretningsudvikling.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind