Avant Danmark lancerer dette efterår en produktnyhed til de danske mælkeproducenter. En sengebåslufter med justerbar sengekantskraber og glidesko.

Mange mælkeproducenter vælger i disse år at skifte madrasserne i sengebåsene ud med dybstrøelse af sand, gyllefibre eller kalk-vand-halm. Til glæde for køerne og økonomien. Et 20 cm tykt lag sand eller strøelse i sengebåse med bagkant giver et blødt og eftergivende leje, med en bedre vægtfordeling på klovene når koen lægger sig og rejser sig. Det giver også en bedre liggekomfort og køerne kvitterer ved at bruge lejet i flere af døgnets timer. Resultatet er køer, der lever længere og giver mere mælk. En blød seng giver færre haseproblemer, færre halte køer, uændrede celletal og lavere dødelighed i stalden.

Men dybstrøelsen har den ulempe, frem for madrasserne, at køerne flytter rundt på materialet. Derfor kræver denne slags sengebåse jævnlig efterfyldning og udjævning.

...Sengebåslufteren er ideel til både sand, gyllefibre og kalk-vand-halm-blandinger...

Nu kommer Avant Danmark med en produktnyhed, der sparer vedligeholdelsestid og sænker omkostningerne ved efterfyldning. En sengebåslufter med sengekantskraber. Redskabet monteres på Avant minilæsseren og bearbejder sengebåsenes fyld, så det fordeles jævnt.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind