Cand.agro Kristian Arnold Bang Davidsen fortæller om, hvorfor han valgte den akademiske vej til et job i landbruget. I 2007 startede han nemlig på bacheloruddannelsen i Naturressourcer på Københavns Universitet. Sidenhen fortsatte Kristian på en kandidat i agronomi, og i dag er han ansat som planteavlskonsulent hos DLS - Dansk Landbrug Sydhavsøerne.

Kristian Arnold Bang Davidsen, 29 år er vokset op på en gård på Vestfyn og har fra barnsben været vant til at have jord under gummistøvlerne og begå sig i marken. At Kristian skulle gå den akademiske vej for at nå dertil, hvor han er i dag, stod derfor ikke skrevet i kortene.

- Efter endt studentereksamen følte jeg, at jeg gerne ville noget mere bogligt end landbrugsskolen. Derfor valgte jeg at søge ind på Naturressourcer på Københavns Universitet. Uddannelsens bredte tiltalte mig meget. Jeg havde et behov for at få sat en mere analytisk og boglig del på den praktiske viden, jeg har fra min opvækst på en gård, fortæller Kristian.

Netop den akademiske vinkel på et ellers meget praktisk fag er noget, Kristian bruger rigtig meget i dag i sit job som planteavlskonsulent.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind