I 2050 forventes den globale befolkning at stige til 9,6 milliarder mennesker. Derfor har verden brug for mere nærende og bæredygtige fødevarer, der samtidig forholder sig til store globale udfordringer, såsom klimaforandringer og fødevaresikkerhed.

Det er præcist, hvad det EU-finansierede projekt PROTEIN2FOOD har forpligtet sig til. Koordineret af Københavns Universitet vil 19 partnerinstitutioner fra 13 lande skabe innovative løsninger for at udnytte afgrøder med højt proteinindhold til glæde for miljøet, fødevaresikkerheden, biodiversiteten, sundheden og social innovation.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.