Udfordringerne er mange, når gamle medarbejdere fra forskellige enheder bringes sammen i splinternye omgivelser, der ikke kører optimalt endnu. Maybritt Kiel, som er afdelingsdyrlæge i kødkontrollen på Danish Crowns nye kreaturslagteri i Holsted, fortæller om arbejdet.

Smilene og humøret er intakte, men trætheden stråler ud af medarbejderne i kødkontrollens fine nye lokaler på slagteriet i Holsted.

Det er nu godt et halvt år siden, at slagteriet blev autoriseret og Maybritt Kiel kunne sige endelig velkommen til de ni teknikere, to dyrlæger og en halvtids sekretær, som dels havde valgt at flytte med fra de lukkede slagterier i Tønder og Holstebro og dels var nyansatte.

- I opstarten arbejdede vi både på de gamle og det nye slagteri. Det var hårdt og gav meget lange arbejdsdage, fortæller Maybritt Kiel, som selv startede i jobbet som afdelingsdyrlæge i Tønder og Holstebro i september 2013 og senere samtidig i Holsted fra 1. december 2013. Hun har 17 års erfaring som dyrlæge - alle år i Fødevarestyrelsen og kommer senest fra et job som afdelingsdyrlæge i kødkontrollen på DCs svineslagteri i Horsens.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind