På Østerlykke er køerne ikke så vilde med varmen, men det er majsen til gengæld.

Nu er ferietiden for alvor kommet over os, og der er gået agurketid i den her på Østerlykke. På den måde at forstå, at vores medhjælpere og os selv skal have afholdt ferie. Vi har høstet en lille smule og tredje slæt er kommet godt og nemt i hus, så der sker ikke det helt store her på gården.

Alligevel går tiden jo med dagligdagens små og store udfordringer. Lige nu mens jeg sidder og skriver, er det så småt begyndt at dryppe på taget, og det buldrer lystigt i det fjerne. Jeg håber virkelig, at det vil give et ordentligt regnskyl - sådan et hvor det bare buldrer, brager og lyner helt vildt, og hvor himlen åbner sig og lader det vælte ned med vand en god times tid. Og når det så klarer op, er alt så friskt og lækkert igen - og så behøver jeg ikke ud med vandingsmaskinerne den kommende uges tid.

Som selvstændig bestemmer man selv

Vi har fået høstet rugen den 23. juli på en dag med højt solskin og meget varmt vejr. Det gav godt og var også fint tørt med en vandprocent på 15,5, så det er jeg godt tilfreds med. Det ligger nu på ladegulvet på min fars ejendom, og han sørger for at rode lidt rundt i det med gummigeden, således det bliver luftet igennem og tørrer helt.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind