På et biodynamisk fynsk landbrug fokuserer de på gamle kornsorter, som danner grundlaget for gårdens produktion af mel

For Kristian Andersen ved Havndrup på Fyn er en stor del af arealet tilsået med gamle kornsorter. Det er blandt andet spelt, svedjerug og ølandshvede. De indgår i produktionen af mel i gårdens eget mølleri. Alt kornet fra marken afsættes igennem gårdbutikken.

For Kristian Andersen ved Havndrup på Fyn er en stor del af arealet tilsået med gamle kornsorter. Det er blandt andet spelt, svedjerug og ølandshvede. De indgår i produktionen af mel i gårdens eget mølleri. Alt kornet fra marken afsættes igennem gårdbutikken.

Fra konventionel, til økolog og til biodynamiker

Overgangen fra det konventionelle landbrug først til økologisk drift og sidenhen til biodynamisk, oplevede Kristian Andersen som to kolde tyrkere.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind