Høsten er ofte et kapløb med tiden, hvor det handler om at få tonsvis af afgrøder sikkert høstet og hjem på planlageret eller i amerikanersiloen. Men det er også et kritisk tidspunkt for at få kølet afgrøderne, så de ikke mister afgørende egenskaber. Ved Sukup Europe rådgiver salgschef Ole Laustsen kunder i at tørre afgrøderne korrekt og effektivt. Han oplever ofte, at varmeudviklingen i afgrøderne lige efter høsten ved kørslen og lagring er et kritisk punkt, hvor man skal holde tungen lige i munden.

- Desuden kan afgrøder, der får en temperatur over 40 grader miste størstedelen af sin spireevne, siger han.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.