Lyt til artiklen:

Mere natur med naturtjek

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Gamle og døde træer, blomstrende grøftekanter, stenbunker, udtagning af besværlige arealer og meget mere. Ja, mulighederne for at tilgodese naturen på bedriften er mange - ofte uden at det kræver den store arbejdsindsats eller investering. Og rigtigt mange landmænd vil gerne bidrage.

Gamle og døde træer, blomstrende grøftekanter, stenbunker, udtagning af besværlige arealer og meget mere. Ja, mulighederne for at tilgodese naturen på bedriften er mange - ofte uden at det kræver den store arbejdsindsats eller investering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er der flere og flere og flere landmænd, der får øjnene op for. Og det gavner ikke kun naturen, men giver også noget på good will-kontoen i lokalsamfundet.

Giv din ejendom et Naturtjek

Hvis du også går og overvejer, hvordan du kan tilgodese naturen på din bedrift, er der mulighed for at få rådgivning i form af et Naturtjek.

Med et Naturtjek får du overblik over de muligheder, der giver størst effekt for naturen og biodiversiteten lige netop på din bedrift. Naturtjekket foretages af en af de DLBR-rådgivere, som er specialister på området. De har et skarpt fokus på at finde de løsninger, der passer bedst til dig, så natur, økonomi og driftspraksis går op i en højere enhed.

Med Naturtjek får du bl.a. en skræddersyet Naturtjek-plan med oversigtskort, billeder og beskrivelser af naturværdierne hos dig, samt idéer til hvordan du kan forbedre naturen på din ejendom. Du får også et Naturtjek-skilt, som du kan hænge op på bedriften.