Automatisk oplæsning:

Få gode råd til søgning af landbrugsstøtte

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Sådan kommer du godt i gang med din ansøgning til landbrugsstøtte 2021, hvis du har et mindre landbrug, skriver Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Har du et mindre landbrug eller er du hobbylandmand? Og skal du snart til at lave din ansøgning til landbrugsstøtte i år? Så kan du med fordel læse denne nyhed, hvor vi har samlet en række råd til, hvordan du kommer godt i gang med din ansøgning - og hvorfor det kan betale sig at begynde allerede nu.

Årets store ansøgningsrunde for grundbetaling og grøn støtte er i fuld gang lige nu og løber frem til 16. april 2021.

Hvis du har et mindre landbrug eller du er hobbylandmand og skal søge støtte for 2021, har vi her samlet en række råd til dig.

Start i god tid og undgå ventetid

- Vi sidder som altid klar ved telefonerne i vores Kundecenter, hvis du har brug for vejledning til at udfylde din ansøgning eller har spørgsmål. Men jo tættere vi kommer på, at kalenderen viser 16. april, jo flere opkald får vi fra danske landmænd om alt fra markkort til økologitilsagn, skriver Landbrugsstyrelsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Går du i gang med din ansøgning allerede nu og får brug for vores hjælp, vil du derfor opleve en langt kortere ventetid i telefonen, end hvis du venter til dagene lige op til ansøgningsfristen.

En anden fordel ved at begynde på din ansøgning tidligt er, at det giver dig god tid til udfylde alle relevante felter i vores Tast selv-service. Det er nemlig ikke muligt at kopiere tidligere års ansøgning, men kun markkort, så alt skal udfyldes på ny.

Præcis vejledning med TeamViewer

Hvis du får brug for hjælp fra os, kan du med fordel hente programmet TeamViewer, inden du kontakter os.

TeamViewer er et frivilligt supplement til vores telefoniske vejledning som gør, at vi bedre kan hjælpe dig med at bruge Tast selv-service, fordi det giver os adgang til live at følge med på din skærm. Det betyder, at vi kan give dig en mere præcis og effektiv vejledning til at udfylde din ansøgning.