Djursland Landboforenings årlige forårsbedriftsbesøg er i år blevet aflyst grundet Corona. I stedet er foreningen sprunget ud i et lidt alternativt landmandsbesøg.

Djursland Landboforening afholder normalt hvert år bedriftsbesøg på tirsdage i maj og til dels juni måned. Hvert besøg har trukket langt over 100 besøgende, men de er i år alle blevet aflyst grundet Corona.

Derfor er landboforeningen nu klar med et online bedriftsbesøg, alt imens der arbejdes på et muligt bedriftsbesøg til efteråret.

To videoer

Online bedriftsbesøget er delt op i to videoer. I den første video fortæller gårdejer Erik R. Jensen, som driver Faiskær ved Voer på Djursland, om ejendommen og bedriften. Erik R. Jensen er ligeledes indehaver af Djurslands første minivådområde. I denne video kan du også høre Rikke Skyum, chef for Land, miljø & erhverv, Djursland Landboforening fortælle mere om historien bag minivådområdet og selve udførslen af det.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I den anden video er vi på markbesøg hos Erik R. Jensen. Her kan man høre Peter Hvid, planteavlskonsulent i Djursland Landboforening, fortælle om sidste nyt fra marken.