Agrisem ønsker fodfæste på det danske marked inden for jordbearbejdning og såning. FMR Maskiner er klar til at fremvise produktprogrammet.

Der er sikkert en del danske landmænd, der er stødt på de gule markredskaber fra franske Agrisem rundt om på de store europæiske maskinudstillinger, og enkelte har måske mødt redskaberne i danske marker - men det er ikke mange. Det skal der nu laves om på, for fremover skal FMR Maskiner arbejde med at udbrede kendskabet til Agrisems produktprogram og både sælge og servicere maskinerne i hele landet, skriver FMR Maskiner i en pressemeddelelse.

Agrisem producerer en række redskaber til jordbearbejdning og såning. Ifølge Anders Højte fra FMR Maskiner er de meget robust bygget op.

- De er udviklet til Frankrigs ofte vanskelige og særdeles hårde forhold, så hvis de kan holde til at køre i Sydfrankrig, ja så holder de helt sikkert også til danske forhold, siger Anders Højte.

Anders Højte glæder sig til at arbejde med Agrisems produktprogram.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har i sagens natur ikke mange praktiske erfaringer med Agrisem-produkterne endnu, men flere kartoffeldyrkere har fortalt os, at Agrisems undergrundsløsnere er en uundværlig del af deres maskinpark. De mener, at der er et mærkbart merudbytte forbundet med anvendelsen af dem, så det lyder lovende.

Han tror også, at de sidste mange måneders regn har påvirket nogle jorder så meget, at det bliver nødvendigt at gøre noget ved det, som for eksempel køre en tur med grubberen eller anvende en undergrundsløsner umiddelbart før såmaskinen. Og her er der mange muligheder i Agrisems produktprogram, for netop kombinationen af flere redskabsmoduler er en af Agrisems stærke sider.