Fra den 6. januar indlemmes navnet Jyden i Skiold Group.

Efter knapt et år i en fælles ejerstruktur, bliver Skiold og Jyden endnu tættere i det daglige arbejde, oplyser Skiold A/S, der er en international producent ed hovedsæde i Sæby. Virksomheden fremstiller udstyr til foderproduktion, svinestalde og udstyr til sortering og rensning af korn og frø.

De to virksomheder har allerede på de indre linjer sikret at organisationen er begyndt at arbejde på tværs af deres lokationer og på den måde kommet tættere på hinanden i det daglige.

Stærkere program

- Vi har samlet aktiviteterne hos Skiold's Farm Division og Jyden og forenet det bedste fra de to virksomheder i et stærkere produktprogram, hvor vi har øget fokus på at kunne levere totale løsninger til kvalitetsbevidste svineproducenter over hele verden, hedder det i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det har været vigtigt for begge virksomheder udadtil at fremstå som én. Det betyder at fra den 6. januar skifter Jyden navn til Skiold Jyden under det karakteristiske gule 'S', som kendetegner Skiold Group.

Derudover betyder det også at de to virksomheder bliver fælles omkring formidling af en lang række aktiviteter. Fremadrettet vil den fælles virksomhed udelukkende kommunikere fra Skiold's hjemmeside og sociale medier, og Jydens platforme bliver lukket gradvist ned.