Bayer har netop budt velkommen til sin Future Farming Dialog, hvor fremtidens landbrug skal diskuteres.

Bayer hilste landmænd, akademikere, førende globale industrieksperter, journalister og andre interessenter velkommen til Future of Farming Dialogue, skriver Bayer i en pressemeddelelse. Her skal der snakkes om landbrugets fremtid.

- Landbruget skal fodre en voksende verden uden at sulte planeten, sagde Liam Condon, medlem af Bayer Board of Management og præsident for Afgrødevidenskabsafdelingen. - Gennembrydende innovationer er nødvendige, så landmændene kan dyrke nok mad til en voksende verdensbefolkning, mens de bevarer naturressourcerne.

Under temaet "I morgen tilhører os alle" samler begivenheden talere og deltagere fra omkring 40 lande i to dage med robuste paneldiskussioner, foredrag og interviews om emner og muligheder, som branchen står overfor. De diskuterede emner inkluderer behovet for at finde en balance mellem produktion af mad og bevarelse af vores planet; forbrugerne kræver en sund kost uden negativ indvirkning på miljøet; og vigtigheden af ??afgrødebeskyttelsesværktøjer for bæredygtigt landbrug.

- Som landbrugsleder har vi muligheden og ansvaret for at tackle de globale udfordringer med klimaændringer, tab af biodiversitet og fødevaresikkerhed for at hjælpe med at skabe en bedre morgendag for vores planet, sagde Condon.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Under dagens begivenhed delte Condon, at Bayer introducerer tre ambitiøse forpligtelser til at tackle nogle af de mest presserende udfordringer, som vores verden i øjeblikket står overfor i 2030:

1. Reducer miljøpåvirkningen af ??afgrødebeskyttelse med 30 procent ved at udvikle nye teknologier, der hjælper landmændene med at opskalere afgrøder til produktbeskyttelse og muliggøre en mere præcis anvendelse.

2. Reducer emissionerne af drivhusgasser fra markerne fra de mest udsendte afgrøder i regionerne, hvor Bayer tjener med 30 procent.

3. Styrk 100 millioner småbønder i udviklingslande over hele verden ved at give mere adgang til bæredygtige landbrugsløsninger.

- Ved at kombinere landbrugsinnovation med en forretningsmodel, der har bæredygtighed i centrum, kan vi i tråd med vores formål bidrage til et bedre liv, opsummerede Condon i sin hovedpræsentation og påpegede, at investering i morgendagens gennembrud kræver samarbejde og engagement med forskere, innovatører, tilsynsmyndigheder, landmænd og forbrugere for at skabe tillid og opnå samfundsmæssig accept, skriver Bayer i pressemeddelelsen. Condon forklarede, at Crop Science's langsigtede succes ikke ligger i at sælge flere produkter, men i at give landmændene personlige løsninger, så de kan opnå bedre høst mere bæredygtigt ved at bruge mindre ressourcer som vand, jord, input og energi.