Skolen inviterer folk fra nær og fjern og fra land og by til at deltage. Det er en fest når høsten er ved at være i hus og det fejrer vi, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse.

På Høstmarkedet vil der være masser af boder med lokale producerede fødevarer. Blandt andet kommer Oste fra Rutts geder, is fra Møllevang, mel fra Favnen fuld, Øl fra Mollwitz Mjød, Honning fra lokal biavlerforening, lækre grøntsager fra Havredal praktiske landbrug, Helle fra Ømosebær, Spændende kryddersnapse fra Flora Danica, Den mobile uldbutik, Frilandsgris fra St. Lyngdal, Laursens Landhandel og Limousine bøffer, Connie Langelund med smukke dekorationer lavet af årstidens blomster, Skind og Uld, Jensens Frilandsgrise med flere, fortæller fortæller Birgitte, Forstanderinde på Asmildkloster.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
rich-media-2
Sidste års høstmarked på Asmildkloster Landbrugsskole. Pressefoto.

Der vil ligeledes være godt gang i en masse spændende aktiviteter for hele familien. Ta' på Walking Rally og deltag i konkurrencen om biografbilletter, prøv vores Escape Room bygget i en kvægvogn, lav insekthoteller, kør på traktor i mange størrelser. Kalven kan klappes, hestene er sadlet op og kyllingerne kan passes. Er du klog på landbrug? Så prøv vores Jeopardy fra den rullende trailer og vi bager pandekager lavet på mel du selv har malet. Vil du være "guldgraver" har man mulighed for at lede efter karameller i den store korncontainer. For de interesserede er der rundvisning og fortælling om skolen af skolens forstander og souschef klokken11.00 og 13.00.