Skjern Maskinforretning udvider importforretningen med Thaler.

- Thaler produktet passer godt ind i vores forretning og supplerer det øvrige professionelle produktprogram, som Skjern Maskinforretning har at byde på, fortæller indehaver Kaj D. Pedersen.

Thaler-fabrikken ligger i Pölling ved München i det sydlige Tyskland. Thaler sortimentet spænder bredt, fra 1500 kg maskiner og op til 4500 kg. Nogle modeller har også mulighed for teleskoparm, som giver en meget alsidig maskine.

Thaler har også teleskoplæssere i programmet. Der er også mulighed for at tilvælge pendulerne aksel på de store modeller, som gør maskinen rigtig stabil ved tunge løft. Thaler har et program som bl.a. henvender sig til landbrug, entreprenør, gartner, håndværkere, kommuner og mange flere.

- Vi er glade for at have fået Thaler til Skjern. Vi har allerede medarbejdere i huset, som har arbejdet mere end 10 år med service og reservedele til Thaler produkter. Så vi har fra starten et godt kendskab til produktet, fortæller Kaj D. Pedersen, Skjern Maskinforretning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På Agromek

Reservedelslageret er allerede godt under opbygning, og der er indsat en fast servicebil til at hjælpe Thaler kunder i Danmark, så der altid er en servicemand klar, som kender til produktet.

Ansvarlig for salg af Thaler produkter i Danmark er Henning Fredriksen, som har mange års erfaring inden for salg af minilæssere.

- Vi udstiller Thaler produkterne på Agromek i november, hvor der er mulighed for at møde de folk, som arbejder med Thaler produkterne og få en god snak med dem. Vi håber også at kunne præsentere en del af vores forhandlernet i Danmark, siger Kaj D. Pedersen.

- Thaler produktet passer godt ind i vores forretning og supplerer det øvrige professionelle produktprogram, som Skjern Maskinforretning A/S har at byde på.

Skjern Maskinforretning har i forvejen importen af Polaris ATV'er og produktprogrammer fra bl.a. New Holland, Kuhn og Kverneland,