Ny New Holland CR9.80 mejetærsker med 35 fod variofeed skærebord høster i Danmark.

Lomholt I/S ved Sdr. Felding er lige gået i gang med høsten 2015 af vinterbyg, og det sker med helt nyt maskineri.

Til sæson 2015 har de fået leveret en ny model New Holland CR.9.80 rotormejetærsker med et 35 fods Variofeed skærebord, som i forhold til tidligere rotormaskiner fra New Holland har fået et facelift med en helt ny kabine med bedre udsigt.

Den er også udstyret med en dynamisk føderulle i indføringen, som er med til at få en mere jævn indføring til rotor.

Dette kunne fører Rene Lomholt tydeligt kunne mærke og høre på maskinen i forhold til tidligere maskiner, han har kørt med, der var fuldstændig ro i kabinen. Når man kigger på halmrevlen, ligger den helt perfekt bag maskinen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Rene er rigtig positiv over den første dag i deres nye New Holland Mejetærsker, og han glæder sig over valget af maskine, lyder det fra Skjern Maskinforretning, der har leveret maskinen.

Rene og Poul Lomholt ser positivt på deres høst af vinterbyg, efter at de her midt på eftermiddagen torsdag er ved at være færdige med de første hektar. Vandprocenten er 16, så det er okay til deres gastættesilo.

Skjern Maskinforretning A/S skal til denne sæson levere 2 stk. af denne nye model, den næste bliver leveret med et nyt New Holland sejlskærebord.