For at udvikle din bedrift kan det være nødvendig med inspiration til at få nye idéer. Iværksætter Jonathan Løw kommer her med bud på, hvordan inspirationen kan komme.

En idé er et godt udgangspunkt for at opnå succes indenfor et givent område. Om det så er at starte en virksomhed, ændre verden eller bare at beslutte sig for, hvor man skal spise frokost. Spørgsmålet er: Hvordan kommer folk på de fantastiske idéer, som ændrer deres liv og ofte også verden? Jeg har i snart 20 år arbejdet som iværksætter og investor. Det vil sige, at jeg har siddet på begge sider af bordet og derfor stødt på tusindvis af idéer. På den måde træner man sine evner til både at komme på og udfordre idéer, og den gode nyhed er, at idéer ikke opstår på magisk vis, og du behøver ikke at være kunstnerisk eller kreativ. Mange af verdens bedste idéer kommer fra helt almindelige mennesker, som laver meget simple ting.

Her er mine bud på fem værktøjer til at få gode idéer:

Når du lige pludselig får en fremragende idé, så er det vigtigste, at skrive den ned med det samme

Jonathan Løw, iværksætter

1. Find problemer og løs dem

Idéer er i virkeligheden løsninger på problemer, så for at komme på en super idé hjælper det at have et problem. Min gode ven Richard St. John fortalte mig følgende historie.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind