Der er forskel på udenlandsk og dansk arbejdskraft. Læs om, hvordan Asger og Dorthe Krogsgaard rekrutterer og fastholder medarbejdere.

På svinebedriften Mogensgaard ved Søndervig er arbejdssproget engelsk, og det er bestemt ikke på grund af globalt snobberi eller avancerede engelske titler. Her er sproget med til at få alle til at føle sig som et team.

- Det er vigtigt for os, at alle er lige, og det hjælper engelsk os med. Det er et fremmedsprog for os alle, og derfor står vi samme sted fra start, når vi kommunikerer på engelsk. Ingen af os behersker det perfekt, men alle forstår og snakker det, siger Asger Krogsgaard efter mandagsmødet, hvor han har rost sine ansatte.

Det er vigtigt for os, at alle er lige, og det hjælper engelsk os med. Det er et fremmedsprog for os alle, og derfor står vi samme sted fra start, når vi kommunikerer på engelsk

- We have a record on Mogensgaard. 19 livingborn by the sows, and 15,7 weaned, that is fantastic, siger han til alle ansatte, som er samlet til morgenmad. Møder med personalet foregår på engelsk, og det er også arbejdssproget til hverdag.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind