Efter et hektisk efterår, hvor høsten har været noget, man stjal sig til mellem bygerne, har det i nogle egne af landet været næsten problemfrit og har kunne planlægges indenfor "normal" arbejdstid.

Uanset om man har fået høstet afgrøden tørt eller vådt, er en ting sikkert. Afgrøden på lagret skal tilses ofte. Her ligger en hel årsproduktion som potentielt stadig kan blive kasseret over vinteren, fordi man ikke har været opmærksom på udviklingen i lageret. En kasseration som kan undgås med ganske få tiltag/midler.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.