Thomas Ballegaard fra Engelgaard Agro ved Tørring opbevarer korn for andre og har øget sit fokus på køb af korn på det rette tidspunkt. Det giver nye perspektiver for bedriften

Det er vigtigt at have en god position rent handelsmæssigt med hensyn til køb af korn, og samtidig er det en fordel og et godt forretningsområde at opbevare korn for andre. Den erfaring har Thomas Ballegaard, Engelgaard Agro ApS i Låge ved Tørring gjort sig, og det er en del af hans fremtidige strategi som planteavler og svineproducent.

Thomas Ballegaard er 35 år og uddannet agrarøkonom fra Bygholm. I 2009 overtog han Engelgaard efter sine forældre, Torben og Margrethe Ballegaard. Hen over årene har han tilkøbt flere ejendomme og forpagtet jord og stalde flere steder på egnen.

I efteråret 2018 købte han to ejendomme efter det tidligere Østergaard Agro I/S, nemlig Østergaard og Nedergaard ved Tørring med 75 hektar og fik dermed mulighed for at øge sin svineproduktion og fik plads til alle grise i egne stalde. Samtidig fik han mulighed for selv at blande sit foder samt få god plads til sit korn - og også mulighed for at opbevare korn for andre.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind