Klimaforandringer betyder højere temperaturer, store vandmængder og tørke. For at forberede afgrøderne til de fremtidige strabadser arbejder virksomheder og universiteter sammen for at blive klogere på, hvilken måde forskellige afgrøder reagerer, og hvad der skal til for at sikre gode sorter, der er modstandsdygtige.

Blandt virksomhederne er Sejet Planteforædling, Nordic Seed, Danespo og DLF, der tester forædlingslinjer i privat regi og i samarbejde med København-, Aarhus-, og Aalborg Universiteter.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.