Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Uændret notering for slagtesvin

Af dals - 7. jun. 2018 KL. 13:46

I øjeblikket er der en jævn efterspørgsel på kød fra danske grise, og Danish Crowns notering for den kommende uge er uændret 8,90 kroner.

Danish Crown afregner slagtesvin med 8,90 kroner pr. kg i den kommende uge. Det er uændret i forhold til indeværende uge. Til gengæld falder afregningen for søer med 20 øre til 6,10 kroner pr. kg.

I sin markedsberetet europæiske marked for fersk grisekød er præget af uro lige nu. En uro der udspringer af store spændingerne mellem de tyske slagterier og de tyske landmænd.

Ifølge Danish Crown er de tyske svineproducenter frustrerede over, at priserne ikke som forventet er steget hen over foråret, blandt andet fordi rigtig mange producenter har købt dyre smågrise i marts i forventning om at noteringen ville stige.

- Men de tyske slagterier er udfordret af en meget svag eksport til først og fremmest Kina, fortæller Søren Tinggaard, der er underdirektør i Danish Crown Pork.

Danish Crown konstaterer, at der i øjeblikket er en jævn efterspørgsel på kød fra danske grise. Markedet for forender, bove, nakker, kamme og brystflæsk er stabilt, mens priserne på skinker er stigende.

Til landene udenfor Europa er der et stabilt salg til Japan, mens afsætningen til Kina fortsat er moderat.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame