Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

SPF-Danmark udvider flåden

Af esu - 16. apr. 2018 KL. 10:43

Dansk Grisetransport, der er en del af SPF-Danmark, udvider nu flåden med 17 lastbiler. De bliver købt fra Jysk Svinetransport, der har valgt at nedskalere forretningen.

Der har været fart på siden SPF-Danmark i 2005 etablerede Dansk Grisetransport. Markedsandelen er blevet større, og sidste år tegnede Dansk Grisetransport sig for indtransporten af 45 procent af de grise, Danish Crown slagter, og den andel bliver nu endnu større med købet af 17 lastbiler fra Jysk Svinetransport. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

- Dansk Grisetransport er inde i en rigtig god udvikling, og den vil vi gerne bygge på. Da vi fik muligheden for at udvide vores flåde med flere biler og chauffører, kunne vi se flere fordele på optimering af indkøb og planlægning. Derfor er jeg glad for, at vi har fået en aftale på plads med Jysk Svinetransport omkring overtagelsen af bilerne, siger Henrik Ringskær, der er underdirektør i SPF-Danmark.

Udover de 17 lastbiler vil omkring 25 chauffører fra Jysk Svinetransport også blive tilbudt et job som en del af handlen, og Ole Jensen, der er direktør for Jysk Svinetransport, er tilfreds med, at det lykkes at finde en fornuftig løsning for alle parter.

- Vi har justeret vores aktiviteter, så de passer bedre til det set up, vi gerne vil have fremadrettet, og derfor er jeg godt tilfreds med, at vi har lavet en aftale hvor Dansk Grisetransport overtager bilerne, og medarbejderne bliver tilbudt at følge med, siger Ole Jensen.

De 17 lastbiler vil komme til at indgå i den flåde af biler, som transporterer grise til Danish Crown og disponeres af Centralplanlægningen i Vejen.

- Vi arbejder hele tiden for at servicerer vores kunder bedst muligt gennem Centralplanlægningen. De 17 nye lastbiler kommer til at arbejde fra første dag, så vi også fremadrettet kan sørge for, at andelshaverne i Danish Crown får deres grise hentet på tilfredsstillende vis, siger Henrik Ringskær.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame