Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

SB Pork i Brørup øger slagtetallene yderligere

Af mbl - 9. mar. 2016 KL. 15:04

SB Porks produktion stiger med ni procent sammenlignet med 2014.

I 2015 kunne SB Pork hæve slagtekapaciteten med ni procent til i alt 1,8 millioner slagtede svin, stik mod den aktuelle markedstendens (sidste år 1,6 millioner). Den danske svinekødsproducent med hovedsæde i Brørup, kunne dermed øge produktionen selv om produktionsniveauet i Danmark i alt forbliver næsten det samme.

Virksomheden opnåede i 2015 en netto salgsindtægt på 1,9 milliarder danske kroner og opretholder derfor næsten sidste års niveau, som var på 2,03 milliarder kroner. Med henblik på det eksisterende pristryk er dette omsætningsresultat ifølge virksomheden yderst tilfredsstillende.

Slagterivirksomheden med hovedsæde i Brørup, et datterselskab af den tyske Tönnies gruppe, fortsætter dermed den succesfulde virksomhedsudvikling i et stadigt vanskeligere konkurrencemiljø. Med hensyn til slagtekapacitet overgår man endda vækståret 2014, idet man slagtede omkring 7,5 procent flere svin end året før. Det viser, at SB Pork også i 2015 har været i stand til at sikre sin råvare på markedet på trods af stigende konkurrence.

NyhedsbrevFå nyhederne først!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs artiklen på dit foretrukne medie

Læs artiklen på Tablet

Tablet

Læs artiklen på Smartphone

Smartphone

Læs artiklen på Desktop

Desktop/E-avis

Læs artiklen på Print

Print

reklame