Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Regler om tilskud til svinestalde er ændret

Af kfp - 11. jun. 2018 KL. 12:57

Reglerne om at få tilskud til modernisering af slagtesvinestalde er ændret af styrelsen.

Landbrugsstyrelsen har forenklet kravene til, hvornår du skal ansøge om at få ændret dit tilsagn til tilskud til modernisering af slagtesvinestalde 2016. Det har vi gjort, så du ikke behøver at søge om tilladelse til mindre ændringer.

De nye retningslinjer gælder kun for konventionelle bedrifter under projektstøtteordningen modernisering af slagtesvinestalde 2016. På andre ordninger skal du stadig følge de retningslinjer, som er blevet oplyst i dit tilsagnsbrev. Det skriver Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

På din bedrift

Ved ændring af byggematerialer eller placering af stalden på din bedrift, behøver du ikke længere at ansøge Landbrugsstyrelsen om en ændring af dit tilsagn. Du kan dermed frit placere din stald inden for den bedrift/cvr-nummer der er ejer af tilsagnet.

Dit tilsagn giver dig tilskud til et forudbestemt antal stipladser. Så længe du bygger det antal stipladser der fremgår af dit tilsagn, kan du frit vælge, hvordan du bygger din stald. Du skal dog altid opfylde kravene til obligatoriske elementer og bruge nye materialer og elementer. Du må ikke genbruge.

Du skal ikke søge om ændring af miljøteknologi, hvis du har en pointscore på 7 eller derover.

Har dit projekt fået en pointscore på 7 eller derover, vil en ændring af miljøteknologi ikke have indflydelse på dit tilsagn.

Du kan her se en liste med tilsagnshavere med en pointscore på 7 eller derover(PDF).

Kan du finde dit projekt på ovenstående liste, skal du ikke søge om godkendelse, hvis du vil ændre din miljøteknologi. Fremgår dit projekt ikke af listen, skal dine ændring af miljøteknologi godkendes af Landbrugsstyrelsen.

Du kan læse mere på tilskudsguiden. Hvis du har spørgsmål til din ansøgning om ændring af projektet er du også meget velkommen til at kontakte Landbrugstyrelsen, før du søger.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame