Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Økologisk svinekød presset

Af MAN - 16. aug. 2019 KL. 13:23

Friland: Noteringen på økolgiske svinekød er på et kritisk lavt niveau.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at noteringen på det økologiske grisekød er på et kritisk lavt niveau, og det er absolut ikke alle leverandører, der kan tjene penge på denne afregning. Mens den konventionelle notering bare brager derudaf, drevet af efterspørgslen i Kina, har vi i Friland et minimalt marked i Kina, skriver Henrik Biilmann, CEO i Friland i et nyhedsbrev.

På økologisk oksekød er der god balance, og Friland sælger de mængder, der kommer ind. Her er forhåbningen og faktisk også forventningen, at de fra nu af ser den sædvanlige stigning i tilgangen af dyr.

- Kødet fra Frilandsgris, som primært sælges på det danske marked, er ligeledes i balance samlet set, og jeg tillader mig at notere mig, at den samlede afregning på Frilandsgris er fornuftig, velvidende at tillægget isoleret set er til den lave side, siger Henrik Biilmann.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame