Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nyt DanAvl-selskab er et skridt videre

Af esu - 5. jul. 2017 KL. 11:23

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har besluttet, at en revideret forretningsplan som grundlag for etableringen af DanAvl P/S er ved at være klar til en markedstest.

Den nye forretningsmodel bag DanAvl P/S har været længe undervejs. Nu har Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST) besluttet, at en revideret forretningsmodel for DanAvl P/S er ved at være klar til en markedstest, som skal danne basis for KFST's endelige afgørelse vedr. forretningsmodellen for DanAvl P/S. Det skriver Seges Svineproduktion på deres hjemmeside.

Siden fremlæggelsen af forretningsplanen i foråret 2016, har der været løbende kontakt med KFST om mulige udfordringer ved modellen. Nu er der beskrevet en række justeringer, som betyder, at man kan komme videre i processen og starte dialogen med interessenter. Det glæder formanden for L&F Svineproduktion, Erik Larsen:

- Det er positivt, at vi har fået konkrete meldinger fra KFST. Nu kan vi komme et skridt videre i processen, og vi ser frem til en god og konstruktiv proces med den kommende markedstest og de dialogmøder, vi vil holde med aktørerne i DanAvl-systemet.

- Vi håber og satser på, at vi kan være i luften i løbet af efteråret. Det er vigtigt med et stærkt setup, som kan udnytte markedsmulighederne globalt. Vi oplever en stigende efterspørgsel på de danske avlssvin i store dele af verden, så jo før, vi kommer i gang, jo bedre for dansk svineproduktion, siger Erik Larsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame