Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny struktur i DC Pork

Af swi - 7. aug. 2015 KL. 08:41

Danish Crown ændrer strukturen i koncernens division for fersk svinekød. Det betyder, at der ikke ansættes ny divisionsdirektør i koncernen, og at DC Pork i stedet opdeles i fire selvstændige forretningsområder.

Strukturændringerne betyder også, at produktionsdirektør Søren F. Eriksen forfremmes til direktør af en ny forretningsenhed - DC Pork B2B. DC Pork vil fremover være opdelt i fire selvstændige forretningsområder:

- DC Pork B2B

- DC Pork Danmark

- DC Fleisch

- KLS Ugglarps

De fire selvstændige forretningsområder vil referere direkte til direktøren for DC Fresh Meat. Det er CEO Kjeld Johannesen, der er direktør for DC Fresh Meat - ligesom Flemming N. Enevoldsen er direktør for DC Foods.

- Vi har vurderet, at der kan skabes en endnu bedre synergi ved at ændre lidt på organisationen. Ledelses- og ansvarsforholdene i DC Pork Danmark, DC Fleisch og KLS Ugglarps er uændrede med henholdsvis Uffe Frovst, Steen Sønnichsen og Jonas Tunestål i spidsen, mens det nyoprettede forretningsområde DC Pork B2B, som omfatter de seks svineslagterier i Danmark, soslagteriet i Skærbæk, udbeningsafdelingerne i Polen og Tyskland og udbening og bacon i Bugle, England, får Søren F. Eriksen som direktør. DC Pork B2B omfatter også eksportsalget, siger Kjeld Johannesen, Group CEO i Danish og direktør for DC Fresh Meat.

Søren Eriksens første opgave bliver at organisere DC Pork B2B inden for de definerede ansvarsområder.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame