Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny fabrikschef hos Danish Crown

Af ame - 2. aug. 2018 KL. 14:50

Slagterivirksomheden har fået ny fabrikschef i Sæby.

Jesper Sørensen, der hidtil har været leder af afdelingen for arbejdsstudier, bliver nu fabrikschef for Danish Crowns slagteri i Sæby. Han overtager jobbet fra Leif Brøndum Nielsen, der går på pension.

Tom Nielsen, der kommer fra et job som fabrikschef hos Tican/Tönnies i Thisted, er samtidig blevet ansat som ny leder af afdelingen for arbejdsstudier.

Faglig baggrund

Siden 2009 har Jesper Sørensen været leder af afdelingen for arbejdsstudier, hvor han har haft ansvaret for godt 20 medarbejdere.

- Valget er faldet på Jesper, fordi han både har en stærk faglig baggrund som slagter, han har ledelseserfaring, og så har han gennem en årrække haft et tæt samarbejde med de faglige organisationer, siger Per Laursen, der er vicepræsident for produktion i Danish Crown Pork.

I lære i 97

Den nu 37-årige Jesper Sørensen kom i lære som slagter i 1997 og har været i Danish Crown lige siden. Han er udlært på slagteriet i Nørresundby, og efter i alt otte år på slagterierne i Nørresundby, Bjerringbro og Sæby blev han i 2005 ansat som arbejdsstudietekniker.

- Jeg ser det som en fantastisk mulighed at blive fabrikschef i Sæby, og jeg glæder mig til at bygge videre på alt det, Leif har stået for i sin tid som fabrikschef. Slagteriet i Sæby har i mine øjne en meget stærk kultur, og der er et nærmest urokkeligt sammenhold. Jeg var selv utroligt glad for at arbejde på slagteriet i sin tid, og derfor har Sæby altid haft en særlig plads i mit hjerte, siger Jesper Sørensen.

Ung veteran i spidsen

Jesper Sørensens job overtages af Tom Nielsen, der kommer fra et job som fabrikschef hos Tican/Tönnies i Thisted. Han har tidligere været ansat i Slagteriernes Arbejdsgiverforening under Dansk Industri og er oprindeligt udlært slagter på slagteriet i Holstebro, hvor han i en ung alder blev arbejdsstudietillidsmand.

Det førte til et job som arbejdsstudietekniker i Danish Crown og efterfølgende til stillinger som både arbejdsstudiechef og fabrikschef hos Tican.

- Jeg glæder mig rigtig meget til jobbet og til at komme "hjem" til Danish Crown. Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet, hvor jeg både skal beskæftige mig med ledelse og har nogle helt konkrete opgaver i forhold til at omsætte strategien til klare målsætninger, som vi i afdelingen skal nå i mål med gennem tæt samarbejde med alle medarbejderne ude på slagterierne, siger Tom Nielsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame