Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Køb af baconkæmpe på plads

Af ame - 12. jul. 2018 KL. 13:15

Konkurrencemyndighederne har nu godkendt Danish Crown og Tulip Food Companys køb af Baconspecialist Zandbergen i Holland.

Bacon er en af de kategorier, hvor målet for Danish Crown er at blive en førende aktør globalt. Første skridt har, ifølge virksomheden været at blive størst på bacon i Europa, og den position regner Danish Crown med at indtage efter købet af den hollandske virksomhed Baconspecialist Zandbergen. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Unikke muligheder

- Det er klart, at vi med den nye position har nogle helt unikke muligheder for at drive og udvikle kategorien, og på den måde begynder det hårde arbejde nu for alvor - ikke mindst i forhold til den helt afgørende integration af selskabet, siger Kasper Lenbroch, der er direktør i Tulip Food Company og fortsætter:

citat startcitat start

Det er klart, at vi med den nye position har nogle helt unikke muligheder for at drive og udvikle kategorien, og på den måde begynder det hårde arbejde nu for alvor.

Kasper Lenbroch - direktør i Tulip Food Company

citat slutcitat slut

- Vi er nu rigtigt godt rustet til fremtiden og til at indfri vores store ambitioner i Danish Crowns 4WD-strategi. Med opkøbet af DK-Foods tidligere på foråret blev vi europæisk markedsleder på pepperoni, og med opkøbet af Baconspecialist Zandbergen gør det samme sig gældende i den meget interessante baconkategori. Nu er opgaven at vækste vores forretning med minimum en ekstra milliard frem mod 2021.

Baconspecialist Zandbergen er stiftet i 1984, og både produktionsfaciliteter og administration er placeret i Amsterdam-forstaden Haarlem.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame