Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Gårde skal skilte med klimavejen

Af MAN - 16. aug. 2019 KL. 08:15

Fremover skal et skilt på gavlen eller ved indkørslen vise at den enkelte andelshaver i Danish Crown går klimavejen.

På Danish Crowns halvårsmøder blev der uddelt streamers eller klistermærker til at sætte på stalddøren, som viser, at man på de enkelte bedriften går klimavejen sammen med Danish Crown mod et mere bæredygtigt landbrug, skriver DC i medarbejderbladet Krogen.

- Jeg håber meget, at vores andelshavere vil være med til at vise, at de som ejere i Danish Crown faktisk går foran og er mere progressive, end mange omkring os tror. Vi har en stærk klimastrategi i samarbejde med vores ejere, og den skal vi have fortalt både på den store scene og i lokalområdet, så vores omverden kan se, at vi tager hånd om vores klimaaftryk, siger Astrid Gade Nielsen, der er kommunikationsdirektør i Danish Crown til Krogen.

Hun lægger vægt på, at Danish Crown ses som en vigtig aktør for bæredygtighed også i lokalområdet, så derfor skal dialogen også foregå der.

- Skiltet er en anledning for vores andelshavere til at fortælle omgivelserne om alt det gode, der bliver gjort på gårdene for at blive mere klimavenlige. Vi har en masse gode historier, som vi kan putte i den danske gris, så folk forstår, at det er en særlig gris, siger Astrid Gade Nielsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame