Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

FirstFarms med tilfredsstillende første resultat i 2019

Af JOF - 28. maj. 2019 KL. 12:41

FirstFarms har haft vækst i resultatet for første kvartal, og har nu positive forventninger til svinepriser i resten af året.

FirstFarms har i regnskabsperioden realiseret en omsætning på 55,6 millioner kroner, oplyser FirstFarms i en pressemeddelelse.

Derudover oplyser virksomheden, at regnskabsperioden har et EBITDA-resultat på 23,4 millioner kroner, EBIT-resultat på 11,9 millioner kroner samt et resultat før skat på 7,3 millioner kroner. EBITDA og EBIT er forbedret med henholdsvis 7,5 millioner kroner og 2 millioner kroner sammenlignet med samme periode sidste år.

- Resultatet for første kvartal er tilfredsstillende ud fra, at der har været lave priser på svin i de første måneder, og med de seneste prisstigninger ser jeg positivt på den resterende del af året. FirstFarms har et stærkt fundament og en sund økonomi. Vi er i solid fremdrift, har en ambitiøs vækststrategi, driver en ansvarlig forretning og har som målsætning at blive et af Europas bedste landbrug målt på omsætning og effektivitet, fortæller Anders H. Nørgaard, CEO hos FirstFarms A/S.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame