Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Erik Eisenberg forlader Danish Crown

Af esu - 11. jan. 2017 KL. 11:56

Af personlige årsager har Erik Eisenberg valgt at trække sig som kommunikationsdirektør i Danish Crown.

Erik Eisenberg fratræder sin stilling som kommunikationsdirektør i Danish Crown af personlige årsager.

Erik Eisenberg, der kom til Danish Crown pr. 1. januar 2016, har tidligere bestridt tilsvarende stillinger i henholdsvis Mærsk og Dansk Supermarked.

citat startcitat start

- Jeg har haft et spændende job i et spændende firma i en spændende omvæltningstid. Men jeg må samtidig konstatere, at efter mere end 10 år i toplederroller som ansvarlig for store, anerkendte firmaers kommunikation har jeg personligt brug for et sporskifte,

Erik Eisenberg, fratrædende kommunikstionsdirektør Danish Crown

citat slutcitat slut

- Jeg har haft et spændende job i et spændende firma i en spændende omvæltningstid. Men jeg må samtidig konstatere, at efter mere end 10 år i toplederroller som ansvarlig for store, anerkendte firmaers kommunikation har jeg personligt brug for et sporskifte, siger Erik Eisenberg i en kommentar.

Danish Crowns CEO Jais Valeur noterer, at Erik Eisenberg har været primus motor i en række vigtige kommunikationsinitiativer, herunder fødevarekoncernens nye, roste årsrapport og lanceringen af Danish Crowns aktuelle "4WD - Forward" strategi til både andelshavere, medarbejdere og den eksterne omverden.

- Erik Eisenberg har spillet en stor og vigtig rolle i at realisere vores fælles ambition om at forandre Danish Crown omdømmemæssigt - fra en dansk slagterivirksomhed til en international fødevare- og forædlingsvirksomhed. Det arbejde fortsætter, men vi tager til efterretning, at Erik ikke længere skal være en del af projektet. Vi ønsker ham held og lykke med den videre færd, siger Jais Valeur.

Erik Eisenberg er oprindeligt uddannet journalist, har virket på en række nationale og lokale medier som både reporter, nyhedsredaktør og redaktionschef og har vundet to Cavling-priser for banebrydende erhvervsjournalistik.

Der vil straks blive igangsat en søgning efter en afløser.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame