Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

DLG og Brødr. Ewers går sammen om vitaminindsats i Kina

Af esu - 12. jun. 2017 KL. 11:44

Brødr. Ewers A/S køber sig ind i DLG's nyopførte vitamin- og mineralfabrik i Kina. Samarbejdet skal styrke afsætningen af danske svinefoderløsninger i Kina.

DLG og Brødr. Ewers går nu sammen om at styrke positionen for afsætning af danske vitamin- og mineralløsninger i Kina - verdens største og hastigst voksende marked for svinekød. Ifølge en ny aftale køber Brødr. Ewers 25 procent af aktierne i en nyopført vitamin- og mineralfabrik, som DLG sammen med den kinesiske samarbejdspartner PUAI Feed, indviede sidste år.

Både Brødr. Ewers og DLG har i en årrække været til stede på det kinesiske marked. Brødr. Ewers har været i Kina siden 2009 og investerede i 2013 i Scandinavian Farms, der har 15.000 søer i Østkina og producerer med dansk genetik og knowhow. DLG købte i 2014 en del af den kinesiske vitamin- og mineralproducent, PUAI Feed, og sælger vitamin- og mineralløsninger til Kinas svineindustri.

Med den nye aftale vil de grise, der produceres efter skandinavisk forbillede i den østkinesiske Jiangsu-provins, nu også blive opfostret med danske vitamin- og mineralløsninger fra Puai.

- Det nye samarbejde vil blive en katalysator til yderligere vækst for begge parter. Brødr. Ewers kommer med mange års erfaring fra svineproduktion efter danske forhold i Kina, mens vi er særligt stærke inden for foderløsninger til det kinesiske marked. Dermed styrker vi hele værdikæden fra genetik til foderløsninger efter dansk forbillede, som i høj grad efterspørges i Kina, siger Jacob Holm, koncerndirektør i DLG med ansvar for Vilofoss-gruppen.

Direktør og medejer i Brødr. Ewers, Hans Otto Ewers, er meget tilfreds med, at deres investering i Scandinavian Farms nu kan udbygges med dansk knowhow inden for vitamin- og mineralindustrien.

- Vores produktion og salg vil kun blive yderligere styrket med dette samarbejde, fordi vi nu har adgang til de allernyeste danske løsninger inden for vitaminer og mineraler i Kina. Vi ved, at danske løsninger er efterspurgt på det kinesiske marked, og vi forventer os meget af samarbejdet, siger Hans Otto Ewers.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame