Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Danske Svineproducenter skal på direktørjagt

Af esu - 6. feb. 2018 KL. 12:38

Foreningen for Danske Svineproducenter skal på udkig efter en ny direktør, efter at Nicolaj Nørgaard er blevet ansat hos Danish Crown.

Tidligere på dagen meldte Danish Crown ud, at de har ansat Danske Svineproducenters administrerende direktør, Nicolaj Nørgaard. Det er ikke godt nyt, hvis man spørger forerningens nyvalgte formand.

- Desværre er vores direktør, Nicolaj Nørgaard, blevet headhuntet til at være ny direktør for Danish Crown Pork Ejerservice, siger formand for Danske Svineproducenter Torben Hauskov. og fortsætter:

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at timingen er ikke optimal i forhold til det nye formandskabs virke og vores drejebog, men nu vil vi udnytte de førstkommende måneder til at formidle Nicolajs viden og politiske forbindelser til andre nøglepersoner i foreningen, siger Torben Hauskov.

Nicolaj Nørgaard har været direktør i Danske Svineproducenter de seneste to år.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Nicolaj har styrket vores forenings navn og indflydelse i relevante styrelser, ministerier og på Christiansborg, i den relativt korte periode, han har været her. Han har også bidraget til at skubbe nye initiativer i gang for at styrke dansk svineproduktion, siger Torben Hauskov, der nævner projekterne "Billigere stalde" og "Alternativ håndtering af døde dyr" som eksempler.

Formanden forklarer, at han øjeblikkelig vil sætte gang i en rekrutteringsproces for at finde en ny direktør til foreningen.

- Min telefon er naturligvis åben for henvendelser og gode forslag, siger Torben Hauskov, der tilføjer, at han ser frem til et fortsat godt samarbejde med Nicolaj Nørgaard i hans nye job.

- Jeg tror at han kan bidrage til, at Danish Crowns ambitiøse mål kan nås, siger Torben Hauskov.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame