Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Danish Crown ansætter Nicolaj Nørgaard

Af esu - 6. feb. 2018 KL. 12:29

Nicolaj Nørgaard skal fremover være direktør for Danish Crown Pork Ejerservice.

Nicolaj Nørgaard tiltræder den 1. juni som direktør for Danish Crown Pork Ejerservice. Han kommer fra en stilling som adm. direktør for Danske Svineproducenter og har en solid erfaring og indsigt i dansk griseproduktion.

- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at ansætte en af de absolut største kapaciteter i dansk griseproduktion. Nicolaj Nørgaard besidder en tung faglig viden og har samtidig stor erfaring som leder. Derfor er vi ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige til at fortsætte den positive udvikling, som ejerservice under Danish Crown Pork er inde i, siger Søren F. Eriksen, der er CEO for Danish Crown Pork.

Nicolaj Nørgaard er uddannet Cand. Oecon. Agro og Ph.d. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole inden for sundhedsøkonomi og dyrevelfærd. Han har blandt andet været direktør for VSP, det nuværende SEGES Svineproduktion under Landbrug & Fødevarer, og senest altså adm. direktør i brancheforeningen Danske Svineproducenter. Sideløbende har han være engageret i flere gårdråd og bestyrelser.

- Danish Crown er inde i en spændende udvikling med 4WD-strategien, og jeg ser frem til at yde mit bidrag til at nå de ambitiøse målsætninger. I mine øjne er et stærkt Danish Crown til gavn for alle danske griseproducenter, og jeg ser frem til de nye udfordringer, siger Nicolaj Nørgaard.

Nicolaj Nørgaard afløser Vagner Bøge, der har ønsket at trappe ned efter over 40 år i Danish Crown koncernen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame